Geen producten (0)

 

 

Artikel 1. Identiteit van de ondernemer

La Quinta Lifestyle

Prof. Molenaarlaan 85

2241 RB Wassenaar

emailadres: info@La-Quinta.nl

KvK-nummer: 64623920

BTW-Identificatienummer: NL072081028B02

ING Bank N.V. rekeningnummer NL13 INGB 0006 9279 14

 

Artikel 2. Aansprakelijkheid

2.1 La Quinta Lifestyle sluit ieder vorm van aansprakelijkheid uit voor schade toegebracht aan eigendommen van koper. 

2.2 Bij schade aan eigendommen van koper kan koper zich wenden tot vervoerder.

2.3 Mochten vervoerder en koper geen overeenstemming bereiken dan kan La Quinta Lifestyle als intermediar optreden.

 

Artikel 3. Betaling

3.1 U kunt vooraf betalen per bank door middel van iDeal en Mister Cash

3.2 Indien u er voor kiest om vooraf per bank te betalen dan kan dat ook op rekeningnummer NL13INGB0006927914 bij de ING Bank ten name van La Quinta Lifestyle. Uw bestelling wordt dan echter pas verzonden zodra uw betaling ontvangen is.

3.3 U kunt achteraf betalen door middel van AfterPay.

AfterPay voert voor La Quinta Lifestyle het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij La Quinta Lifestyle betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling  met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen, Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Lees hier de voorwaarden van AfterPay. Als u akkoord gaat met de voorwaarden van La-Quinta.nl dan gaat u ook akkoord met de voorwaarden van AfterPay.

 

Artikel 4. Aflevering

4.1 De levertijd van bestellingen is doorgaans 1 a 2 werkdagen indien op voorraad. Uw bestelling zal naast de vrachtwagen op een verharde stoep geleverd worden door PostNL, DPD, GS of TNT pakketservice. 

4.2 Wanneer de chauffeur niet in staat is om de goederen op door koper gewenst afleveradres te leveren is dit geen geldige reden voor annulerig van de order, conform artikel 4.1 van de Leveringsvoorwaarden van La Quinta Lifestyle.

4.3 Wanneer koper besluit om de goederen daardoor niet in ontvangst te willen nemen is hij verplicht La Quinta Lifestyle schadeloos te stellen. Dit betekent dat koper aan La Quinta Lifestyle de reeds gemaakte kosten zal moeten vergoeden. Voor transportkosten betekent dit, dat zowel de bezorg- als de retourkosten van de bestelde levering vergoed dienen te worden.

4.4 Voor op uw verzoek verzending van kleine artikelen per brievenbuspost in luchtkussenenveloppe zijn wij op geen enkele manier aansprakelijk.

4.5 Bij een aflevering op de Wadden eilanden kunnen wij een toeslag berekenen. Tevens kan er afgeweken worden van de standaard levertermijn.

4.6 Annuleren kan enkel wanneer de bestelde goeden nog niet ter verzending zijn aangeboden.

 

Artikel 5. Klachten/retourzendingen

5.1 Klachten en retourzendingen dienen schriftelijk gemeld te worden aan La Quinta Lifestyle binnen 14 dagen na levering.

5.2 Niet tevreden met je bestelling? je kunt je bestelling binnen 14 dagen op eigen kosten en voldoende gefrankeerd, goed verpakt, ongebruikt, ongedragen en in originele verpakking terugsturen. 

Het retourrecht geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen, artikelen die speciaal voor de klant besteld zijn en voor producten die om hygienische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals  oorbellen, beautypillows en cosmetische artikelen. Eventueel kunnen wij oorbellen in een speciaal gesealde verpakking sturen waardoor deze, mits de verpakking ongeopend is, wel retour mogen.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw in goede staat ontvangen retour voorzien van volledig naam, adres,  aankoopgegevens en IBANnummer, wordt het aankoopbedrag teruggestort.

5.3 Zonder juist ingevuld vooraf aangevraagd retourformulier van La Quinta Lifestyle kan er niet geretourneerd worden.

5.4 Indien koper wenst over te gaan tot het ruilen van de geleverde goederen zijn de transportkosten, zowel bezorg- als retourkosten voor rekening van koper. 

5.4 Bij een tekortkoming van La Quinta Lifestyle in de levering van de door klant bestelde goederen, zullen de bezorg- en retourkosten voor rekening van La Quinta Lifestyle komen.

 

Artikel 6. Herroepingsrecht

6.1 De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product binnen 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

6.2 De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:

a. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geinformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.

b. als levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.

c. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, heeft ontvangen.

 

Artikel 7. Geschillen

7.1 Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop de algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Facebook Twitter Pinterest Linkedin